Publicerad: 
17 aug 2023

Ett litet stycke dynamit maskerad till sockerbit

Welsh Mountain
Welsh Mountain
Svenskfödd
65 000
SEK
Inkl moms

Beskrivning

Storm söker en vuxen kusk med vana vid känsliga individer. Storm är ett fullblod i miniatyr, absolut ingen barnponny (hon tycker inte om barn). Pga en förvärvad skada som åring är hon inte ridbar, men går utmärkt att köra.

Hon är en dam med starka åsikter och hon pratar gärna med STORA BOKSTÄVER till oss människor, så vi verkligen ska förstå. Hon föredrar att stå på box nattetid, men just nu går hon på lösdrift. Ranglåg oavsett vilken flock hon gått med. Extremt lättfödd, så sommartid fungerar begränsat bete eller stripbete bäst.

Hon är lätt att verka, har varit skodd i två år men ogillade det. Just nu körs hon så pass lite att hon inte behöver skor, men kanske kan barfotaboots vara ett alternativ om hon återigen sliter hornet mer (vilket var orsaken till att hon skoddes).

Hon har åkt både transport och lastbil (men inte mer än 10-talet gånger i sitt liv) utan problem, men hon vill att man går före henne in. Hon är visad på utställning med 40 poäng och BIR som tvååring och 38 poäng som femåring. Kan kanske vara intressant till avel också?

Storm tycker inte om att bli blöt, så en omfattande täckesgarderob medföljer. Likaså hennes sele (hon trivs inte med lädersele), DO träningsrockard och några träns.

Storm älskar att jobba och att få stå i centrum, men jag har tyvärr inte riktigt den tiden längre. Därför lägger jag ut annonsen för att se om det finns nån därute som letar efter en tuff ponny.

Det finns massor mer att berätta (säljaren är uppfödaren), så tveka inte att höra av dig. Annonsen är kvar så länge Storm är kvar.

Mankhöjd:
114cm
Rasföreningens hemsida:
http://www.swf.nu/

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Habinas Sunstorm
Registreringsnummer:
36163639
Ras:
Welsh Mountain
Kön:
Sto
Födelseår:
2016
E:
Rosinas Last Storm
KWA 106
U:
Nemo's Sunrice
UE:
Ekbäckens Jack Frost
KWA 90
Färg:
Skimmel
Tecken:
H: Stjärn, strimma. Virvel centralt under ögonli.njen., LF: ---, RF: ---, LB: ---, RB: Vit halv kotled., B:
Födelseland: 
Sverige

Säljarens uppgifter

Namn:
Ellinor Karlström
Epost:
habina@gmail.com
Telefon:
Hemsida:
Ort:
Enköping

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå basen: 
Inga evenemang hittades.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram