Publicerad: 
9 jul 2023

Positiv och trygg 6-åring

75 000
SEK Inkl. moms
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek

Beskrivning

Vår uppfödning Favory Nina letar nu sin människa. Nina är ett 6-årigt lipizzanersto, som är en vänlig, nyfiken och personlig dam. Hon är social och kontaktsökande, kommer alltid när man närmar sig hagen för att få sig ett snack (brukar inte få godis, så det är inte lockelsen).

Nina är först tömkörd, då hon lärde sig fint att följa yttertöm och förstå piskens signaler. Under sommaren 2022 blev hon inriden och kan grunderna, förstår hjälpernas inverkan, stannar för sätet, följer voltspår och kan ridas i alla tre gångarter. Hon står still vid upp- och avsittning. Nina har inte varit i gång under vinter och vår, men nu ridits några gånger. Hon är inte i kondition, men nu kan du forma henne till den häst du vill ha. Jag tror hon följer med dig på det mesta, lipizzanern är en allroundhäst som har en fallenhet för samling. Nina gillar att få jobba.

Nina är lätthanterad och självständig, trygg när hon är ensam i stallet, lättlastad, fungerar fint ihop med hovslagaren. Hon är van vid maskiner och lastbilar eftersom det bedrivs markentreprenadsfirma på gården. Nina är frisk och har inte varit skadad. Hon har givetvis pass, varit regelbundet verkad under uppväxten och vaccinerad mot stelkramp och hästinfluensa.

Nina är visad exteriört som 4-åring med 38 poäng, klass I. Hon har full stam och är registrerad i Svenska Lipizzanerstambokens grundstambok, mer kan du se på www.blabasen.se. Ninas mamma och pappa finns på gården, så dem kan du kika på, även Ninas två syskon. På vår hemsida www.lillaskoggard.se hittar du mer om Nina och våra andra hästar. Vill du se hela ridpasset så hittar du det här https://www.youtube.com/@lillaskoggard9208/videos.

Mankhöjd:
150cm
Lipizzaner
Svenskfödd
Rasföreningens hemsida:
https://www.lipizzaner.se

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Favory Nina
Registreringsnummer:
06170583
Ras:
Lipizzaner
Kön:
Sto
Födelseår:
2017
E:
31 Favory XI-52
31
U:
202 Maestoso Nadja
UE:
22 Maestoso Romida-8
22
Profil i Blå basen:
Länk till hästprofil
Färg:
Skimmel (född brun)
Tecken:
ut
Födelseland: 
Sverige

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå Basen: 
Inga evenemang hittades.

Säljarens uppgifter

Namn:
Lillaskog gård Gunnel Petersson
Epost:
gunnel.petersson@lillaskoggard.se
Telefon:
0702413227
Ort:
Hyssna
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram