Publicerad: 
1 nov 2022

Snäll och vacker Haflinger med toppstam

75 000
SEK Inkl. moms
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek

Beskrivning

Finaste  Haflinger-sto REGINA som har toppstam i generna med pappa superstjärnan Liz.455/T Maigold och mamma Rofana.

Säljes pga av tidsbrist, då fina Regina förtjänar att få komma till en dedikerad person. 

Regina är född 2017 och inriden/grundriden, och har en enormt fin potential🌟 Hon är 147 hög och blir nog maxad D-ponny på ca 149 . Lite grövre modell och viktbärande.

Regina är världens finaste häst men då jag inte har den tid att lägga på fina Regina som hon förtjänar samt att jag inte har de kunskaper inom ridning som Regina kan ha glädje av så vill jag att hon ska få komma till en ny ägare som ser hennes potential och som vill ha både en bästa vän - då hon är så lugn och snäll i all hantering och väldigt tillgiven, men även att träna henne till den kapacitet som jag vet att hon besitter, antingen inom dressyr, hoppning eller kanske Western.

REGINA är inriden hos stall Myckelby i Norrköping och sedan vidare tillriden av duktiga Therese Klangenstam på Taffsnäs gård i Gnesta. Hon är riden i alla gångarter (men ej skolad) och även löshoppad.

Ingen skadehistorik, inget eksem eller fångvarning. Fullförsäkrad i Agria.

Regina är som sagt inriden och grundutbildad samt lite löshoppad. Hon är mest hobbyriden under hösten, både i skog & mark samt lite tränad på ridbanan men inte riktigt igångsatt då hon nyss haft föl och sedan gått på sommarbete.

Hon är regelbundet verkad & skodd och är väldigt snäll och enkel i all hantering av hovar, vaccinerad och fått besök av tandläkaren då även vargtänder är dragna.

Väldigt enkel att lasta och reser gärna själv. Hon har inga problem med att stå själv i hage eller i stallet om det behövs.

Hon passar även fint till avel då hon förra året fick ett föl som hon varit en superfin mamma åt.

REGINA är oerhört snäll i all hantering och vill alltid göra rätt. Lyhörd och lätt att förstå kommandon från marken. Hon är otroligt snäll att rida och väldigt trygg och orädd. Hon tycker mycket om barn och är extra försiktig och tålmodig när barn hanterar henne.

REGINA kommer från Österrike och gick som klass 1 i M-Linjen vid Haflingerauktionen i Ebbs (hennes far Maigold kallas för ”The star of the M-Line" ⭐️).

Jag köpte henne av ägare i Sverige då hon var 11 mån och hon är sedan dess uppvuxen på Rönnberga gård i trygga händer hos legenden Birgitta Valette, fd lärare på Flyinge och mångårig hästuppfödare med många stjärnhästar i sin uppfödning. Så Regina har fått bästa tänkbara unghästtid och uppfostran. Hon är oerhört harmonisk och finare sto får man leta efter. Välkommen att hälsa på henne på Rönnberga Gård i Gnesta efter överenskommelse.

Värdefullt att Regina får komma till person med hästvana och där det finns en trevlig flock med andra hästar . Som beskrivet, Regina tycker mycket om barn och skulle passa bra som ”mor & dotter/son-häst”, dock under hästvan vuxens överinseende.

För frågor eller fler bilder och filmer hör gärna av er till mig Regina Di Rinaldi per Pm eller sms /samtal 070-680 85 00.

Mankhöjd:
147cm
Haflinger
Rasföreningens hemsida:
https://svenskahaflinger.se

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Regina
Registreringsnummer:
32171789
Ras:
Haflinger
Kön:
Sto
Födelseår:
2017
E:
Maigold
U:
Rofana
UE:
Alphonso
liz.390/T
Profil i Blå basen:
Länk till hästprofil
Färg:
Fux, ljus man och svans
Tecken:
stj
Födelseland: 
Österrike

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå Basen: 
Inga evenemang hittades.

Säljarens uppgifter

Namn:
Regina Di Rinaldi
Epost:
regina.dirinaldi@foreverlandproduction.se
Telefon:
0706808500
Hemsida:
Ort:
Stockholm
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram