Publicerad: 
13 nov 2023

Sto med framtidspotential och attityd!

35 000
SEK Inkl. moms
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek

Beskrivning

Loosie är en Welsh Partbred som är tilläggsregistrerad i SWF. Hon är din framtida bästa vän och/eller tävlingskompis som definitivt syns i mängden med sina prickar, vita tecken och ett blått öga. 🙂

Loosie är lätt att verka, lasta, tvätta och hämta i hagen. Hon har respekt för staket, gått i blandflock med både stora och små. Är ranghög när det gäller mat. Lika enkel att ha på lösdrift som på box. Hon har ingen fång-, hud- eller skadehistorik och är försäkrad utan reservationer. Hon är regelbundet verkad, stelkrampsvaccinerad, avmaskad och vargtänderna är borttagna. Hon är väldigt lätt att ha med sig och står lugnt på transport under resa och sedan på tävling/utställning. Hon gillar pyssel/gos när man lärt känna henne (kan försöka skrämmas/se sur ut) och kan stå uppbuden i gången i ”evigheter”. Hon är väldigt personlig och orädd.

Riden i skritt och trav av liten vuxen. Tömkörd med och utan släpande skaklar. Har utvecklingspotential både inom ridning och körning, då det varit okomplicerat sånär på hennes åsikter om färdriktningen stundtals. (Hon stannar. Går man på henne ”för” hårt visar hon tendenser att vilja resa sig eller bocka). Fungerar utmärkt att åka på med ledare för småbarn, men börjar man ställa krav, gäller det att man är erfaren ryttare/kusk, så att man har balans och inte blir rädd. Därför är detta INTE en ponny för nybörjare! Hon älskar att gå över stock och sten i skogen, så där tror jag man hittar motivationen och framåtbjudningen. Hon har aldrig dragit iväg och hittills har hon aldrig reagerat på den lilla trafik vi mött på landet.

Utställd som tvååring och treåring med raden 77787. Hon har en energisk skritt med god steglängd och traven är energisk, markbunden.

Jag älskar verkligen den här hästen, men känner att energin inte räcker till för att förvalta henne på bästa sätt. Så för hennes skull säljer jag henne till dig som verkligen kan ta fram hennes fulla potential. Skriv och berätta vad du kan erbjuda och din erfarenhet av unga, personliga ston.

Mankhöjd:
115cm
Welsh Partbred
Rasföreningens hemsida:
http://www.swf.nu/

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Glenmullen Loosie
Registreringsnummer:
87201809
Ras:
Welsh Partbred
Kön:
Sto
Födelseår:
2020
E:
Easter Glory
U:
Dryfe Supernova
UE:
Dawnway Sunny Boy
Profil i Blå basen:
Länk till hästprofil
Färg:
Appolosa
Tecken:
gmg bls vtul, 4 vtstr
Födelseland: 
Irland

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå Basen: 
Inga evenemang hittades.

Säljarens uppgifter

Namn:
Jenny
Epost:
welpan@hotmail.com
Telefon:
Hemsida:
Ort:
Eskilstuna
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram