Publicerad: 
23 jan 2024

Trevlig unghäst säljes

45 000
SEK Inkl. moms
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek

Beskrivning

Valdes Stock
Hingst född 2022 E, Torp-Tum 2076, Valdes Björk 24123 – Hålger – Belltino.
Stock är en kille som syns i mängden, han har ett fint temperament och trevliga gångarter. Jag bedömer honom som normalstor och gissar att han blir runt 155 cm.
Mamma Björk fick 41 p. och diplom som treåring och är nu stamboksförd med 42 p, i körningen är hon mjuk och samarbetsvillig. Mormor Betty är elitpremierad och visad flertalet gånger med 42 p. Hon är körd för de flesta redskap i både enbet och par. Hon har kört uppvisningar, bröllop, slåtter, skog och marknadskörningar mm. Hon är även en väldigt trevlig ridhäst. Tävlad med placeringar i skogskörning, brukskörning, bruksridning och sportkörning tom. LA. Hon har fått 9 avkommor, samtliga visade är bedömda med 40-44p. exteriört.
Stocks pappa Torp-Tum är även han en lugn och trevlig körhäst. Hans mor är superelitpremierade Torp-Unita. Tum har tävlat både plöjning och skogskörning på SM-nivå. 2021 gick han nordsvensk-SM i dressyr och precision, med en fjärdeplats som bäst i precisionen.
Stock är grundhanterad, har gått vid sidan av sin mor vid körning och har åkt transport flertalet gånger utan bekymmer. Hjälp med transport till Nynäshamn eller Oskarshamn kan fås mot ersättning. Stock kan även fås kastrerad om man önskar.
Mankhöjd:
155cm
Nordsvensk brukshäst
Svenskfödd
Rasföreningens hemsida:
https://nordsvensken.org

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Valdes Stock
Registreringsnummer:
22225052
Ras:
Nordsvensk brukshäst
Kön:
Hingst
Födelseår:
2022
E:
Torp-Tum
2076
U:
Valdes Björk
24123
UE:
Hålger
(2073)
Profil i Blå basen:
Länk till hästprofil
Färg:
Brun
Tecken:
stj nsbls
Födelseland: 
Sverige

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå Basen: 
Inga evenemang hittades.

Säljarens uppgifter

Namn:
Ellen Norrby
Epost:
valdebrukshastar@gmail.com
Telefon:
0735675504
Ort:
Gotlands Tofta
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram