Publicerad: 
2 apr 2024

Vacker D ponny

50
SEK Inkl. moms
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek

Beskrivning

Kort om Indra

15 år gammal, 146 cm mkh och en fantastisk häst att ha att göra med. Hon är snäll i all hantering, bada, klippa, lasta ibland lite krångel,  står snällt på transporten. Indra älskar att bli ompysslad och man får mycket kärlek och pussar tillbaka .

I ridningen är Indra  snällast av dom alla men på ett träningspass är hon något  känslig i ridningen, vill ha en ryttare med egen balans.  Indra  är grundutbildad  La Dressyr, Lc Hoppning  men kan mer än så , lämplig för dig som kan ge henne tid för utbildning alternativt vill avla., Indra hittar nästan aldrig på några hyss, men man får komma ihåg att hon är bara häst och kan reagera precis som andra hästar gör om hon blir osäker.

Indra  älskar att hoppa små hinder och springa i skogen och stranden  lika mycket som hon kan uppskatta ett pass på banan där hon får jobba. Snäll att rida ut på både i grupp och ensam. Indra  lämpar sig till ryttare som kommit en längre bit på vägen i sin ridning.

Är man lugn och tydlig kommer indra att följa dig överallt🦄 dessutom är hon inte svår övertalad med en liten godis🍬 När man lör känna Indra och hittat hennes knappar i ridningen och ger henne tiden att få träna regelbundet har man en fantastisk 🐴.

Indra blir inte galen av att vila någon dag eller om hon får stå lite utan hon tar det med ro och är alltid lika snäll när man väl sitter upp även om hon kanske har lite extra energi.

Indra föredrar  att inte ha massa olika ryttare .

Idag har jag och vår medryttare hållit igång henne men kommer behöva byggas upp lite  för att bli lika stark igen.

Jag vill att hon får komma till någon som kanske mor/dotter häst eller någon som  tränar och vill ut och tävla och har massor av  kärlek och tid att ge henne . 

Om du/ni tror att Indra  kan vara något för er hör gärna av er! Samt om det finns ytterligare frågor eller funderingar.

Indra finns i Falkenberg

Mankhöjd:
146cm
Svensk Ridponny
Svenskfödd
Rasföreningens hemsida:
http://www.asrp.se

Hästens uppgifter från Blå basen

Hästens namn:
Frideborgs Indra
Registreringsnummer:
43081059
Ras:
Svensk Ridponny
Kön:
Sto
Födelseår:
2008
E:
Coelenhage's Prins Thatch (NL)
U:
Indizia (5)
UE:
Warsteiner (SWB)
Profil i Blå basen:
Länk till hästprofil
Färg:
Fux
Tecken:
Bls. Vtvfrf. Vtbff.
Födelseland: 
Sverige

Hästen är anmäld till evenemang

Evenemang i Blå Basen: 
Inga evenemang hittades.

Säljarens uppgifter

Namn:
Heidi
Epost:
heidi_haller@hotmail.com
Telefon:
0708777710
Hemsida:
Ort:
Falkenberg
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram