Maxad C-Ponny med Hopptalang

Molly May är toppstammad, stabil, arbetsvillig och mycket lovande.

Hon reds in av vuxen ryttare hösten 2022.
Under våren och sommaren 2023 har hennes utbildning fortsatt av annan vuxen ryttare. Molly May älskar att hoppa och har fin teknik. Hon har en lätt gallopp och är mycket smidig runt hinderbanan.
Rids i paddock, ridhus och ute utan sällskap. Är regelbundet löshoppad och gör det bra. Lösshoppad 1.20 cm och hoppad felfri hinderbana på 70 cm utan problem.

e. Springfieldpark Dot Com WSB 56969 (isab/C)  
u. Tyngwndwn Ellie May WM 160796 (fx/C)  

139 cm i mkh.

Importerad direkt från stuteriet i England 2022 av Lundaborg's Stuteri & Ridskola.

Uttrycksfullt Stoföl med Guldstam!

SnowStar, 42235599 (br/C) Welshponny av cobtyp, sto med stor utstrålning, utmärkta gångarter och ett otroligt steg ärvt efter sin mor. Hon har en mycket fin stam, född Mars 2023. Snowstar är efter välkända engelska hingsten Rhyd Ddu Fury (se bild) som vann Royal Welsh Show i England som tvååring, Reserve Youngstock Champion and Reserve Overall Champion på Glanusk Stallion Show i England och har en mängd fina föl efter sig. En bra investering för framtida framgångar inom avel, och med en stam och temperament som lämpar sig väll för tävling infom både dressyr och hoppning.

Mor Maesllwch Heaven Sent (se bild och film), är en avelsmärr med utmärkta gångarter, bra temperament och ett otroligt steg. Hon har fått en lång rad av välkända föl tidigare med utmärkelser både inom avel och olika tävlings discipliner.

E: Rhyd-Ddu Fury WS 97887 (br/C) (Parc Hebog WSB 56536 (br/C) X Tyreos Furioso WM 95689 (br/C)) U: Maesllwch Heaven Sent 42085579 (fx/C) (Brynmeillion Llewellyn WSB 53427 (sv/C) X Maesllwch Ms Dynamite WM130072 (fx/C) )

SnowStar är en glad, nyfiken, välhanterad och mycket socialt föl. Väldigt okomplicerad I allhantering, har åkt transport med sin mamma och är regelbundet avmaskad och verkad. Hon är van att stå i stall och går i dagsläget med jämnåriga unghästar på bete på våran gård.

Född: 2023 på Lundaborg’s Stuteri & Ridskola.
Färg och tecken: Brun, Bls, vtul, vthfrf, vtvbf
https://blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=614547
Finns i Vingåker på Lundaborg's Stuteri och Ridskola. 072-227-6106. Välkommen att höra av dig!

Welsh Ponny Med Extra Allt!

Welsh Cob-Typ, sto av enastående kvalitet. Vackert huvud och ögon, Abergavenny Selena syns i mängden, fux med 4 vita helsrumpor och vit bläs, mycket stolt hållning med bra rörelser med en naturlig lätthet och spänst, med extra plus sin kraftfulla trav. Hon har en stor framtid framför sig kommer att briljera i utställningsringen, framtida avelssto och skulle vara en stor tillgång för ett stuteri som vill satsa.

Selena är efter Supreme Champion, Abergavenny Oscar och mor Maesllwch Heaven Sent (se bild/film) en avelsmärr med utmärkta gångarter, bra temperament och ett otroligt steg. Hon har fått en lång rad av välkända föl tidigare med utmärkelser både inom avel och olika tävlings discipliner. Selena är född 2022 på det välkända stuteriet, Abergavenny Stud i England.

Regelbundet avmaskad, välskött och värd att tänka på.
https://blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=611675
Välkommen att höra av er vid intresse. Finns på Lundaborg's Stuteri & Ridskola: 072-227-6106
www.lundaborg.com

Snäll och vacker Haflinger med toppstam

Finaste  Haflinger-sto REGINA som har toppstam i generna med pappa superstjärnan Liz.455/T Maigold och mamma Rofana.

Säljes pga av tidsbrist, då fina Regina förtjänar att få komma till en dedikerad person. 

Regina är född 2017 och inriden/grundriden, och har en enormt fin potential🌟 Hon är 147 hög och blir nog maxad D-ponny på ca 149 . Lite grövre modell och viktbärande.

Regina är världens finaste häst men då jag inte har den tid att lägga på fina Regina som hon förtjänar samt att jag inte har de kunskaper inom ridning som Regina kan ha glädje av så vill jag att hon ska få komma till en ny ägare som ser hennes potential och som vill ha både en bästa vän - då hon är så lugn och snäll i all hantering och väldigt tillgiven, men även att träna henne till den kapacitet som jag vet att hon besitter, antingen inom dressyr, hoppning eller kanske Western.

REGINA är inriden hos stall Myckelby i Norrköping och sedan vidare tillriden av duktiga Therese Klangenstam på Taffsnäs gård i Gnesta. Hon är riden i alla gångarter (men ej skolad) och även löshoppad.

Ingen skadehistorik, inget eksem eller fångvarning. Fullförsäkrad i Agria.

Regina är som sagt inriden och grundutbildad samt lite löshoppad. Hon är mest hobbyriden under hösten, både i skog & mark samt lite tränad på ridbanan men inte riktigt igångsatt då hon nyss haft föl och sedan gått på sommarbete.

Hon är regelbundet verkad & skodd och är väldigt snäll och enkel i all hantering av hovar, vaccinerad och fått besök av tandläkaren då även vargtänder är dragna.

Väldigt enkel att lasta och reser gärna själv. Hon har inga problem med att stå själv i hage eller i stallet om det behövs.

Hon passar även fint till avel då hon förra året fick ett föl som hon varit en superfin mamma åt.

REGINA är oerhört snäll i all hantering och vill alltid göra rätt. Lyhörd och lätt att förstå kommandon från marken. Hon är otroligt snäll att rida och väldigt trygg och orädd. Hon tycker mycket om barn och är extra försiktig och tålmodig när barn hanterar henne.

REGINA kommer från Österrike och gick som klass 1 i M-Linjen vid Haflingerauktionen i Ebbs (hennes far Maigold kallas för ”The star of the M-Line" ⭐️).

Jag köpte henne av ägare i Sverige då hon var 11 mån och hon är sedan dess uppvuxen på Rönnberga gård i trygga händer hos legenden Birgitta Valette, fd lärare på Flyinge och mångårig hästuppfödare med många stjärnhästar i sin uppfödning. Så Regina har fått bästa tänkbara unghästtid och uppfostran. Hon är oerhört harmonisk och finare sto får man leta efter. Välkommen att hälsa på henne på Rönnberga Gård i Gnesta efter överenskommelse.

Värdefullt att Regina får komma till person med hästvana och där det finns en trevlig flock med andra hästar . Som beskrivet, Regina tycker mycket om barn och skulle passa bra som ”mor & dotter/son-häst”, dock under hästvan vuxens överinseende.

För frågor eller fler bilder och filmer hör gärna av er till mig Regina Di Rinaldi per Pm eller sms /samtal 070-680 85 00.