Ett litet stycke dynamit maskerad till sockerbit

Storm söker en vuxen kusk med vana vid känsliga individer. Storm är ett fullblod i miniatyr, absolut ingen barnponny (hon tycker inte om barn). Pga en förvärvad skada som åring är hon inte ridbar, men går utmärkt att köra.

Hon är en dam med starka åsikter och hon pratar gärna med STORA BOKSTÄVER till oss människor, så vi verkligen ska förstå. Hon föredrar att stå på box nattetid, men just nu går hon på lösdrift. Ranglåg oavsett vilken flock hon gått med. Extremt lättfödd, så sommartid fungerar begränsat bete eller stripbete bäst.

Hon är lätt att verka, har varit skodd i två år men ogillade det. Just nu körs hon så pass lite att hon inte behöver skor, men kanske kan barfotaboots vara ett alternativ om hon återigen sliter hornet mer (vilket var orsaken till att hon skoddes).

Hon har åkt både transport och lastbil (men inte mer än 10-talet gånger i sitt liv) utan problem, men hon vill att man går före henne in. Hon är visad på utställning med 40 poäng och BIR som tvååring och 38 poäng som femåring. Kan kanske vara intressant till avel också?

Storm tycker inte om att bli blöt, så en omfattande täckesgarderob medföljer. Likaså hennes sele (hon trivs inte med lädersele), DO träningsrockard och några träns.

Storm älskar att jobba och att få stå i centrum, men jag har tyvärr inte riktigt den tiden längre. Därför lägger jag ut annonsen för att se om det finns nån därute som letar efter en tuff ponny.

Det finns massor mer att berätta (säljaren är uppfödaren), så tveka inte att höra av dig. Annonsen är kvar så länge Storm är kvar.

Trevlig ettåring av större modell

Leia är en okomplicerad ettåring som söker en unghästvan person. Hon är van vid att gå som handhäst, bredvid vagn, på promenader och löshoppas. Hon har åkt transport en gång med sällskap och gick då raka vägen in direkt. Regelbundet verkad, vaccinerad och avmaskad.

Hennes pappa, morfar och mormorsfar är alla Elitpremierade. Pappa och morfar har tävlat framgångsrikt på Fjord-SM i hoppning (pappa 2:a 2010 och morfar vunnit 1999, 2000, 2002). Mamma är AB-premierat (41 poäng) diplomsto som tidigare lämnat en 1-klassvalack på 150 cm. Sista bilden är på mamman.

Jag bedömer att Leia kommer bli större D-ponny eller eventuellt liten stor häst. Hon har bra hovkvalitet och god exteriör. Hon är väldigt social och har en tendens att bli bufflig, därav att hon behöver en person med unghästvana. Hon har alltid gått på lösdrift i olika flockar men har inga problem att stå på box några timmar.

Jag ser gärna att hon kommer till en avelsintresserad person som visar henne på premiering och riksutställning 2025.

Welsh cob föl

Welsh cob föl söker nytt hem.
Mamma har fått dubbelguldsdiplom på treårstest och pappa är utställd med upp till 43 poäng och är Sveriges i dag högst bedömda hingst exteriört.

Lätthanterad och har åkt transport själv.

Fullt försäkrad i Agria och har fått första sprutan i grund vaccineringen samt avmaskad.

Hingstämne?