Avelssto och föl

Rihanna M, welsh cob, är en superbra mamma, som fått två avkommor hittills, båda klass 1 med 39 respektive 38 poäng.

Hon har tyvärr inga egna tävlingsmeriter, då hon skadades som 5-åring, men var fram till dess lovande och startade någon mindre dressyrtävling hos förra ägaren. Hennes helbror, Texas Diamond, vann ungponnyfinalen för 3-åringar, kategori C. Säljer Rihanna till avel, det är möjligt att hon kan hålla för lättare ridning, men det kan jag inte garantera och hon passar ej som barnponny.

 

Har föl vid sidan nu som också är till salu. Taranis, welsh partbred hingst med 50 % welshblod, e. Tennessee AA, född den 7 juni 2022. Han är en fantastiskt trevlig och fin individ, lätthanterad och social. Kommer att vaccineras vid 5 månaders ålder, id- kontrolleras, chipmärkas och registreras i SWF och vara avmaskad enligt schema. Vid ev. tidigare flytt står jag för dessa kostnader.

 

Säljes förmånligt tillsammans nu, eller senare var för sig. Vuxna, seriöst intresserade hör av sig. Jag väljer köpare med omsorg.

 

Sto med föl NU 55 000 kr

Irish cob valack

Glad nyfiken och busig önskar sig ett bra hem . Helst till en Parelli ”elev” eftersom han är hanterad så. Verkad regelbundet och inga problem med att lyfta ben om man gör rätt .