Elegant stoföl med värdefull stam för bevarandeavel

Sommarflicka f 23/6-22 e Lotus HT 673 u Salvia S 3917 ue Amadeus 429

Lotus HT tävlar i dressyr LB, har erhållit gångartsutmärkelse på 3-årstest och flera guld exteriört. Såväl hans far Toppå 550 som hans farfar Lon 483 och hans morfar Jucent 391 har gjort avtryck i aveln med flera gdk hingstar, diplomston och avkommor med hopp-, kör- och travmeriter.

Salvia S är ett A-prem diplomsto med ett flertal guld exteriört och travrek 2.36,3. Hon är född hos Kurt Graaf och har på mödernet bl a Lojstafödda Herman 266, Marina 2581, Juli 2247 och Marit 610.
Salvia har lämnat 6 föl bl a ett diplomsto med travrek 2.23,7 och en godkänd hingst med gdk KBI. Samtliga avkommor är rastypiska med utomordentligt bra psyke.

Mf Amadeus har de framstående ponnytravarna Granit 368 och Dröm 131 som far resp farfarsfar, och har också själv startat i ponnytrav. Han har lämnat exteriört mycket goda avkommor med meriter från såväl hoppning o dressyr som ponnytrav.

Sommarflicka är utställd vid 4 mån ålder med 40 p, Guld o Reserv-BIR.

Hon är registrerad och har pass, vaccinerad mot hästinfluensa o stelkramp samt avmaskad, regelbundet verkad, kan stå uppbunden, är lättlastad och har åkt transport flera gånger. Hon är mycket hanterad, nyfiken, orädd och lättlärd.

Du som letar efter ett gotlandsruss helt utan welshinblandning har här tillfälle att förvärva en riktig pärla.

Sommarflicka är leveransklar efter avvänjning kring årsskiftet, men kan tingas redan nu.

Välkommen att höra av dig till uppfödaren Charlotte Carlberg:

Mobil: 0705535443

Mail: charlotte.carlberg51@outlook.com

Fin minihingst

Aleandro är en trevlig ettårshingst med bra stam. Han är mycket hanterad för sin ålder, snäll och social.

Fin ungponny för sporten

Rans Konstantin är en snäll energisk och vaken ponny, han rör sig trevligt i samtliga gångarter. Han kommer att bli ca 147cm.